Presentació

dimarts, 2 de febrer del 2010


Hola a tothom!

De ben segur que molts ja n'esteu al corrent, però d'altres molt probablement encara no n'heu sentit a parlar, i és que ja s'ha configurat la Comissió per a la Consulta Popular per a la Independència de Catalunya al municipi de Calonge-Sant Antoni!!!

Aquesta comissió, de caire exclusivament ciutadà, i per tant, no-vinculat a cap partit polític, sinó a tothom que hi doni suport, sigui quin sigui el seu parer, està començant a moure fitxes per celebrar la Consulta Popular el proper diumenge 25 d'abril del 2010!!!

Això no treu pas mèrit al fet que el darrer dijous 28 de gener del 2010 l'Ajuntament de Calonge aprovés la moció en favor a la Consulta per unanimitat.

L'objectiu de la Consulta és molt clar: obtenir unes dades el màxim de fiable possibles, de quin seria el resultat d'un hipotètic referèndum sobre la independència del nostre país en cas que es fes. Arran de la no-potestat de la Generalitat ni dels municipis per crear referèndums vinculants d'aquesta mena, i arran d'un cansament progressiu i excessiu vers la nostra mediocre classe política, el proppassat mes de setembre, Arenys de Munt va trencar el glaç celebrant una consulta sense precedents al nostre país. El darrer mes de desembre, més de 160 municipis, amb un cens de vora 700.000 votants, va prendre'n el relleu. Aquest proper 28 de Febrer hi haurà una altra tongada de municipis. I serà a finals d'abril, el dia 25, quan el nostre municipi, juntament amb d'altres d'arreu de Catalunya, manifestarem obertament el nostre dret a decidir!!!

Què us demanem per poder-hi col·laborar? Teniu moltes maneres de fer-ho!

Afegint-vos al grup del facebook: "Calonge-Sant Antoni Decideix"
http://www.facebook.com/group.php?gid=213460524441&ref=mf#/group.php?gid=213460524441&ref=mf

Col·laborant-hi activament aportant idees, dubtes, propostes, etc.

Guardant un enllaç de la pàgina web a les adreçes d'interès o de pàgina d'inici
http://calongeisantantonidecideix.blogspot.com


Assistint a les reunions de la comissió per tal de repartir tasques, analitzar les situacions que ens trobem, etc.

Podreu trobar tots els horaris i convocatòries tant a la pàgina web com al grup del facebook.

I sobretot, donant a conèixer a tothom qui tingueu al costat, i especialment a aquells que visqueu al municipi de Calonge-Sant Antoni, per tal de fer una difusió màxima d'aquest projecte. Penseu que hem d'aconseguir, entre tots, que sigui un èxit rotund de participació i mirar d'implicar-hi el màxim de gent del poble, sigui quin sigui el seu posicionament!!!


Una forta abraçada a tothom! I esperem que sigui un èxit i que tothom s'hi impliqui en la seva mesura possible!

Salut!

Calonge-Sant Antoni Decideix!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Això és fantàstic! Cal tirar endavant aquesta iniciativa al màxim, fer-la arribar a tothom i que sigui un èxit de participació i un gran exemple de democràcia! Que tothom en parli!!!

Miquel ha dit...

Doncs ens veiem a la propera reunió! Jo no hi faltaré!!

Publica un comentari a l'entrada

 
 
 

Articles segons temes

MÉS VÍDEOS MOLT INTERESSANTS!!!

MUNICIPIS QUE CELEBREN CONSULTES!

Des d'on ens veuen