13 de març a les 12:00 h al Teatre Mundet: Assemblea General a Sant Antoni!

dimarts, 9 de març del 2010


Arran del gran èxit de l'Assemblea General que va tenir lloc el proppassat dissabte, 6 de març del 2010 al Teatre Fontova de Calonge, ara la tasca s'estén al nucli urbà de Sant Antoni per tal de fer la màxima difusió de la Comissió per a la Consulta sobre la Independència de Catalunya al municipi de Calonge-Sant Antoni.

Aquest procés, paral·lelament als que s'estan fent a centenars de municipis del nostre país, pretén obtenir uns resultats el màxim d'acotats possibles, del que s'esdevindria si es convoqués un Referèndum vinculant sobre la Independència de Catalunya. Alhora, pretén ésser un acte de pedagogia per plantejar davant de tothom la necessitat i l'opció de configurar Catalunya com a Estat Propi en el sí d'Europa i del món a fi d'innombrables avantatges dels quals ara n'és privada atesa la seva pertanyença a l'Estat espanyol.

Cal deixar ben clar el fet que aquest projecte s'organitza des d'una comissió integrada per dones i homes del municipi, sense cap mena de relació ni intervenció de partits polítics, i amb la intenció que hi hagi el màxim de participació, sigui quin sigui el parer de cadascun dels votants.

SOM-HI! US HI ESPEREM!

No us perdeu aquest enllaç:
Un estat propi, el millor negoci per al nostre país

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
 
 

Articles segons temes

MÉS VÍDEOS MOLT INTERESSANTS!!!

MUNICIPIS QUE CELEBREN CONSULTES!

Des d'on ens veuen